Správnou stravou k lepším výkonům

Dejte tělu zdravou stravu a odmění se Vám výkonem

Výkon zaměstnance není dán jen jeho odbornými znalostmi. Je dán také tím, jak se cítí on sám, jeho tělo. Jestli se dokáže plně soustředit na řešení, když potřebuje. Má mozek dostatek energie pro svůj chod? Málokdo si uvědomuje, že právě výkon je hodně závislý na tom, co jíme. Naučte se správně volit stravu, ciťte se dobře a zvedněte svůj výkon! My Vás to naučíme. Věřte tomu, že to není jen o ovoci a zelenině.

Související články

Určeno pro  firemní zaměstnance
Doba trvání 1/2 + 1 den (podle konkrétních potřeb firmy)
Počet účastníků od 5 a více dle potřeby a vhodné místnosti 
Lektoři Jana Hermonová

Často můžete vidět, jak zaměstnanci vracející se z obědu zasednou za pracovní stůl a povzdechnou si - “Teď bych šel raději spát”. Pracovní výkon po obědě jim výrazně klesne a doba zpracování úkolu se prodlužuje. Hodně pracovníků si také zvyklo, že když se cítí unaveni, dají si kávu. Ze zvyku již počítají s tím, že káva je nakopne a bude se jim lépe pracovat. Je tomu skutečně tak?
Myslíme, že by nejen pracovníci, ale i manažeři měli mít základní znalosti vlivu stravy na výkon člověka. Mohou tak výrazně ovlivnit výkon svého týmu. 

Jak pomocí stravy navýšit pracovní efektivitu a celkovou vitalitu

Ne každý si uvědomuje, jaký vliv má na nás to, co během dne sníme. Strava je zdrojem energie, ale také stavebních látek pro náš organismus, a proto nás ovlivňuje na té nejzákladnější tělesné úrovni. Pokud se naučíme s ní vhodně pracovat, dosáhneme lepší vitality, klidu, soustředěné pozornosti a vyhneme se různým nežádoucím emocionálním stavům a  hlavně nemocem.  
Seminář pro firmy, které chtějí zlepšit pracovní výkonnost svých zaměstnanců a minimalizovat u nich propuknutí nejen civilizačních nemocí.  

Součástí tréninku budou tato témata:

  • Živiny v potravinách
  • Složení racionální stravy
  • Jak si zajistit energii po celý den
  • Co nám pomůže k lepší soustředěnosti
  • Co nám unaví mozek a co mu naopak prospěje
  • Které potraviny přispívají k civilizačním chorobám a naopak
  • ……

Součástí tréninku budou ukázky z praxe a každý účastník obdrží tištěné podklady. Na školení může navazovat i osobní konzultace a případné měření váhy, obsahu tuků apod.

Výsledek tréninku - co se naučíte

Získáte základní informace o složení a účincích potravy. Nabyté vědomosti Vám pomohou si vybrat z dnešní nabídky potravin a jídel ty, která Vám nebudou škodit a podporovat vznik civilizačních chorob (infarkt, cukrovka, atd.). Budete si umět odvodit, která jídla jsou pro Vás vhodnější, aby výsledný vliv na fungování Vašeho těla byl takový, jaký chcete. Budete si uvědomovat, jaký vliv má zdravá strava na pracovní i sportovní výkon. 

Cena

Cena se odvíjí podle konkrétních požadavků zákazníka. Zavolejte a nechte si připravit program a kalkulaci na míru Vašim potřebám. Cena za 3 hod školení začíná již od 5.000 Kč bez DPH.  Cena je také závislá na počtu účastníků a počtu vytištěných materiálů.

Jana Hermonová

Diskuze k článku

Obor

Metoda

Norma

Poradci

Myšlenky poradce

„Mikrořízení je úspěšným zabijákem výkonnosti mnoha malých a středních firem.“ více >>

Martina Václavíková

Občas někde něco nefunguje a my máme tendence vyhrnout si rukávy a udělat to, na co naši zaměstnanci "nestačí". A mikrořízení je na světě. Pokud se tomuto chce manažer vyhnout, musí vědět on i jeho lidé, co má být výsledkem, ten naplánovat, průběžně vyhodnocovat a nakonec ho dosáhnout. Tzn., musí vědět, jak strategii podniku převés do každodenní praxe a práce svých lidí. 

Kvóty auditu
Mapa procesů
Koš - barva neshoda?
Diskriminace ISO
Formální strategie