Volat poradce: +420 737 279 917
logo_vlastnicesta
VOLAT PORADCE: +420 737 279 917
Search
Close this search box.

III. workshop poradců Vlastní cesty

V úterý 26. června 2012 se uskutečnil v pořadí již III. workshop poradců. Workshop se zaměřil na výsledky poradenského portálu za poslední rok, na přípravu nové verze a také se poradci zabývali tím, co dnes klienti požadují a co budou požadovat v budoucnu. Svět totiž přeje připraveným a Vlastní cesta chce být připravená.
Workshop_poradci_Vlastn___cesta_26.6.2012______24

Datum: 26. června 2012, 13.00 – 00.00

Místo: Sokrates Golf Club

Počet účastníků: 7

Program:

  • Představení nových kandidátů
  • Výsledky Vlastní cesty
  • Nová verze portálu Vlastní cesty
  • Kam se ubírá poradenství, co po nás chtějí zákazníci
  • Diskuse

Poradenský portál Vlastní cesta v poslední době získává více a více na pozornosti. Svědčí o tom i nárůst průměrné návštěvnosti portálu v prvních 5-ti měsících:

  • r. 2011 – 8.222
  • r. 2012 – 10.901

U anglické verze došlo dokonce k nárůstu návštěvnosti o 54%. Návštěvnost však není všechno. Mnohem důležitější jsou zákazníci a jejich spokojenost. Poradci se shodli, že významnou roli začínají více a více hrát skutečné reference od zákazníků. To je i nový trend Vlastní cesty. Žádnému poradců Vlastní cesty se na titulní stránce neobjeví reference na jeho práci, není-li podložená písemnou referencí od zákazníka na jeho firemním papíru. 

Kam se ubírá poradenství 

Poradci na workshopu formou hry skládali obraz nejen toho, co dnes zákazníci v ČR vyžadují po poradcích, ale hlavně toho, co budou vyžadovat v budoucnosti. Jednozančně se shodli, že důležitou roli hraje:

  1. individuální přístup 
  2. specializovaná řešení na míru
  3. praktické ukázky 
  4. další je dostupné jen poradcům Vlastní cesty...

Všechny tyto přístupy jsou a budou součástí práce poradců Vlastní cesty. Je na nás poradcích, abychom pomáhali rozvíjet podnikání našich zákazníků. 

Připravil/a

#koučing #poradenství #strategie

Sdílejte

Mohlo by Vás zajímat