Volat poradce: +420 737 279 917
logo_vlastnicesta
VOLAT PORADCE: +420 737 279 917
Search
Close this search box.

Poradenské obory

Zkušenosti získáváme celý život, abychom je použili v klíčových rozhodnutích. Život nabývá na síle, když správně komunikujeme s ostatními. Když se ostatní doví, jak skvělé zkušenosti máme a umíme použít. Život dostává novou dynamiku, když neustrneme a rozvíjíme své schopnosti, zvětšujeme nebo překračujeme vlastní komfortní zónu. Takto přirozeně funguje naše vlastní cesta životem.  

Vyberte si oblast, která Vás nejvíce zajímá

Síť našich specialistů

Podívejte se na poradce Vlastní cesty

Zkušenosti našich klientů

Výsledky se odráží ve zpětné vazbě našich klientů.

Články & Novinky

Hledáte inspiraci z oboru? Projděte si články Vlastní cesty.

Máte za sebou úspěšný rozjezd firmy a v ní partu srdcařů, kteří nabírají na obrátkách spolu s ní. Zároveň nechcete usnout na vavřínech a spoléhat se, že vaše firma bude sama fungovat roky jako perpetuum mobile. Kladete si tedy otázku, jak zajistit její úspěšné fungování i v dalších letech a nedat šanci chaosu.
|
Jsou situace, kdy se dostaneme na rozcestí a začneme váhat. Co vlastně v životě máme dělat. Hledáme to nejlepší a to, co by naplnilo náš smysl života. Takové váhající rozcestí často přichází při změně zaměstnání, syndromu vyhoření nebo při rozběhu našeho podnikání. Když nevím, tak přichází rada "udělej si pauzu". Pauzu třeba na 6 měsíců. Pomůže Vám opravdu takové pauza nebo je to past.
|
Co že je vlastně vyjednávání? Vítězství nad protistranou? Ani náhodou. Vyjednávání je proces, který vede k dosažení dohody při zachování, nebo dokonce kultivaci vztahů. Vyjednávání není boj, je to spolupráce s protistranou.
|
Ticho, které nezní jako varování. Ticho, které má fatální důsledky pro firmu. Tiché odcházení zaměstnanců, známé také jako Quiet Quitting. Je to fenomén, který vyvolává otázky ohledně motivace, angažovanosti a duševního zdraví v pracovním prostředí. Jak může tato forma rezignace ovlivnit firmy a co to znamená pro jednotlivé zaměstnance? 
|
Není nad to mít hodně dobrých přání a tak jsme spojili síly a přejeme vám společně vše, co pro podnikání a šťastný život budete potřebovat v roce 2024. V tom tkví síla sítě a vzájemného sdílení. 🤝
|
Po roce skvělý pocit. 🙂 V roce 2023 obdrželi certifikáty další absolventi tréninkového programu zaměřeného na vedení projektů.Je pro mě vždy velikou radostí, když mohu předat certifikáty Vlastní cesty. Ze srdce rád bych pogratuloval dalším 5 držitelům Certifikátu Vlastní cesty.
|