Volat poradce: +420 737 279 917
logo_vlastnicesta
VOLAT PORADCE: +420 737 279 917
Search
Close this search box.

Profesionální trénink – on-line

Využijte dvou unikátních sítí pro rozvoj dovedností zaměstnanců a manažerů a také k dotažení potřebných firemních změn. Získejte profesionální poradce Vlastní cesty on-line jako průvodce k rozvoji potřebných kompetencí a firemních změn. Využijte sítě znalostí vlastni-poznani.cz, kam jsme posledních 5 let ukládali znalosti, které prakticky pomáhaly k vyřešení konkrétních situací, případů u našich klientů.
Trenink_online_skoleni

Připravte si změny 

Za plného provozu se velmi obtížně dělají změny a ještě náročnější je rozvoj dovedností zaměstnanců. Své o tom ví manažeři a pracovníci Lidských zdrojů (Human Resources). Není dostatek času hledat nová řešení. Zaměstnanci nestíhají dotahovat úkoly a po tréninku spadnou do původního stereotypního prostředí. V době pandemie a nařízené celorepublikové karantény většina pracovníku pracuje z domu. Toto období je zároveň nejlepší pro naučení se něčeho nového, přípravu nového návyku a přípravu nebo dotažení změn. Možná právě teď je vhodné se zaměřit na kapacity a jejich využívání, strategii po ukončení karantény nebo zlepšení komunikačních a manažerských dovedností. Je vhodná doba pro přípravu nových podmínek a firemní ho prostředí po skončení karantény.

Využijte síťě poradců a znalostí on-line 

Již skoro 15 let hledáme s kolegy nejlepší řešení pro naše klienty. Kombinujeme znalosti z různých oborů, aby řešení přinášelo praktické výsledky napříč celou firmou a začaly vznikat synergie. U každého poradce najdete obory, které umí, jaké metody používá a také si můžete vyfiltrovat jeho reference. Navíc jsme zvyklí, že kdokoliv z našich klientů potřebuje pomoc nad rámec tréninků, vycházíme vstříc a on-line pomáháme řešit praktické případy. O tom, že to tak děláme, se dočtete z našich referencí

Již před cca 5 lety jsme si uvědomili, že některé znalosti jsou zapotřebí v každé firmě. Začali jsme do logických , strukturovaných linii připravovat znalosti tak, aby se na konci linie zaměstnanec naučil novou dovednost. Vznikl zcela nový portál, kde postupně roste síť vzájemně propojených znalostí www.vlastni-poznani.cz. Jsou zde znalostní linie určené pro veřejnost, ale také tvoříme znalostní linie na míru konkrétní firmě, konkrétnímu týmu a od ledna 2020 umíme připravit linii na míru pro jednotlivce. Linie využilo: 

300 + 

manažerů, vedoucích, pracovníků

Continental 

Gerflor 

EDAG Engineering

EDAG Production Solution 

TE Connectivity 

Vitesco Technologies

Cesta rozvoje – individuální 

Každý jsme jiný, máme jiné potřeby a navíc v průběhu času se nám mění. V r. 2019 jsme připravili strategii individuálního rozvoje s využitím kombinace tréninků (dnes telekonference, webináře), on-line studia ve znalostních liniích a on-line dohledem poradce. Jenže jen toto nestačí. Je třeba, aby se nové kompetence zaměstnanci učili a používali v souladu s firemní strategií a potřebami nadřízeného a týmu. Pro jednotlivce nebo tým navrhujeme, dozorujeme tzv. CESTU ROZVOJE. Každý si stanovuje vlastní cíle, kterých chce dosáhnout a problémy, které chce odstranit. Vstoupit do Cesty rozvoje je možné skrze dotazník Vlastní cesty. Následně sám uživatel vidí v přehledném grafickém znázornění, jak se blíží ke svým cílům, jak plní potřebné úkoly, jaké konkrétní změny a přínosy zavedl ve své praxi. Po celou dobu má k dispozici síť poradců pro konzultace a je veden vybraným poradcem. 

Jednotlivé úkoly a témata jsou připravována v úzké interakci s nadřízeným a pracovníkem. Navíc víme, že celá řada školení má jen malý dopad do firemní praxe. To je důvod, proč sledujeme změny a přínosy zavedené účastníky naší Cesty rozvoje. Manažer dostává každý měsíc report, co vše zaměstnanec udělal, jakých výsledků dosáhl v praxi a co se tedy reálně naučil. 

Témata pro online rozvoj 

Za léta spolupráce umíme řešit velké množství témat. Jejich přehled najdete v tabulce sekce NABÍZÍME. Témata znalostních linií pro veřejnost najdete na www.vlastni-poznani.cz. Další témata připravujeme a budou v následujících dnech k dispozici:

  • Krizové řízení a komunikace 
  • Manažerská akademie pro juniory 
  • Manažerská akademie pro seniory
  • Projektové řízení 
  • Strategie 
  • ….

Potřebujete jiné téma? Je to snadné – NAPIŠTE NÁM.

Jak začít a jak získat slevu

Máte-li zájem se pustit do rozvoje je několik cest: 

  • Využití jen znalostních linii – běžte na www.vlastni-poznani.cz, vyberte si znalostní linii, registrujte se a můžete začít 
  • Chci nastavit CESTU ROZVOJE pro jednotlivce nebo tým – vyplňte dotazník nebo pošlete email  a kontaktujte Jiřího Střelce. Společně vybereme vhodná témata a způsob jak je uvést do praxe i vzdáleně. 
  • Chci komplexní program s on-line poradenstvím, webináři, znalostními liniemi a Cestou rozvoje – kontaktujte Jiřího Střelce. Společně vybereme vhodná témata a způsob jak je uvést do praxe i vzdáleně.

Máte-li zájem získat slevu na znalostní linie je zde možnost. 25% slevu získáte velmi snadno tím, že nám přispějete do naší databáze problémů, které potřebujete řešit. Na stránce pro Manažerskou zpětnou vazbu (jak chválit a kárat) vyplňte ve formuláři problém, který potřebujete řešit, zadejte emailovou adresu a odešlete. Naše implementovaná umělá inteligence (AI) Vám spočítá, na kolik procent je Váš problém v dané linii řešitelný. Následně Vám pošleme slevový kód na 25% pro znalostní linii. 

Máte tým a chcete komplexnější program on-line se vzdálenou podporou poradců, kontaktujte Jiřího Střelce a domluvte si specifické podmínky na míru Vašim potřebám. 

Připravil/a

#kompetence #mentoring #on-line

Sdílejte

Mohlo by Vás zajímat