Volat poradce: +420 737 279 917
logo_vlastnicesta
VOLAT PORADCE: +420 737 279 917
Search
Close this search box.

Advokáti spojili síly a vzniklo Právo v roušce

Advokátní kanceláře v krizové době spojily síly a připravily unikátní projekt www.pravovrousce.cz. Plně si uvědomují, že v těžkých chvílích si lidé musí pomáhat. Pro všechny podnikatele, kteří řeší krizovou sitauci ve své firmě připravili přehledně návody, vzory smluv. Vše můžete zdarma stahovat na uvedeném webu.
original_Urbášek_partners_právo_v_rousce

Urbášek & Partners

V současné složité situaci, která těžce dopadá na nás všechny, jsme se mimo bezplatné aktivity naší kanceláře, o kterých Vás pravidelně informujeme, rozhodli zareagovat a přispět svou pomocí ke společnému dílu s advokátními kancelářemi Sedlakova legal, ARROWS, eLegal a dalšími.

I my jako advokáti cítíme urgentní potřebu v rámci společenské odpovědnosti pomáhat a společně přiložit ruku k dílu. V důsledku epidemie a ochranných opatření vlády se mnozí z nás můžou ocitnout v situacích, v jakých nikdy předtím nebyli a o nichž nemají žádné informace. Nikdo z nás neví, jak dlouho epidemie potrvá ani jak rozsáhlé budou její důsledky, a to jak na život a zdraví nás všech, tak i po stránce ekonomické a finanční.

Nejsme lékaři ani vědci, abychom mohli přispět v první linii v boji s epidemií. Jsem však profesionálové na poli práva a můžeme tak přispět svými znalostmi a zkušenostmi a pomoci mnohým z Vás při řešení současných nečekaných životních situací.

Naše kancelář se s nadšením zapojila do projektu „Právo v roušce“. Cílem projektu je nejen uklidnit emoce a nejistotu, ale především poskytnout jasné a praktické postupy, co dělat, abyste se vyhnuli potenciálním problémům a z krizové situace vyvázli co nejlépe. Jako součást projektu připravujeme základní vzorové dokumenty, které lze použít při řešení aktuálních životních i pracovních problémů. Veškeré tyto postupy, návody a vzorové dokumenty budou v rámci projektu dostupné pro Vás všechny zcela zdarma. 

Tento krizový balíček dokumentů bude dostupný na těchto webových stránkách: www.pravovrousce.cz.

Pokud ani v poskytnutých návodech a řešeních nenajdete odpovědi na své otázky či si s řešením nevíte rady, jsme Vám kdykoli k dispozici a budeme rádi, když se na nás obrátíte.

Jsme přesvědčeni, že společně to všichni zvládneme!

Váš tým Urbášek Partners!

Připravil/a

#krize koronavirus #šablony Not found.

Sdílejte

Mohlo by Vás zajímat