Správnou stravou k lepším výkonům

Dejte tělu zdravou stravu a odmění se Vám výkonem

Výkon zaměstnance není dán jen jeho odbornými znalostmi. Je dán také tím, jak se cítí on sám, jeho tělo. Jestli se dokáže plně soustředit na řešení, když potřebuje. Má mozek dostatek energie pro svůj chod? Málokdo si uvědomuje, že právě výkon je hodně závislý na tom, co jíme. Naučte se správně volit stravu, ciťte se dobře a zvedněte svůj výkon! My Vás to naučíme. Věřte tomu, že to není jen o ovoci a zelenině.

Související články

Určeno pro  firemní zaměstnance
Doba trvání 1/2 + 1 den (podle konkrétních potřeb firmy)
Počet účastníků od 5 a více dle potřeby a vhodné místnosti 
Lektoři Jana Hermonová

Často můžete vidět, jak zaměstnanci vracející se z obědu zasednou za pracovní stůl a povzdechnou si - “Teď bych šel raději spát”. Pracovní výkon po obědě jim výrazně klesne a doba zpracování úkolu se prodlužuje. Hodně pracovníků si také zvyklo, že když se cítí unaveni, dají si kávu. Ze zvyku již počítají s tím, že káva je nakopne a bude se jim lépe pracovat. Je tomu skutečně tak?
Myslíme, že by nejen pracovníci, ale i manažeři měli mít základní znalosti vlivu stravy na výkon člověka. Mohou tak výrazně ovlivnit výkon svého týmu. 

Jak pomocí stravy navýšit pracovní efektivitu a celkovou vitalitu

Ne každý si uvědomuje, jaký vliv má na nás to, co během dne sníme. Strava je zdrojem energie, ale také stavebních látek pro náš organismus, a proto nás ovlivňuje na té nejzákladnější tělesné úrovni. Pokud se naučíme s ní vhodně pracovat, dosáhneme lepší vitality, klidu, soustředěné pozornosti a vyhneme se různým nežádoucím emocionálním stavům a  hlavně nemocem.  
Seminář pro firmy, které chtějí zlepšit pracovní výkonnost svých zaměstnanců a minimalizovat u nich propuknutí nejen civilizačních nemocí.  

Součástí tréninku budou tato témata:

  • Živiny v potravinách
  • Složení racionální stravy
  • Jak si zajistit energii po celý den
  • Co nám pomůže k lepší soustředěnosti
  • Co nám unaví mozek a co mu naopak prospěje
  • Které potraviny přispívají k civilizačním chorobám a naopak
  • ……

Součástí tréninku budou ukázky z praxe a každý účastník obdrží tištěné podklady. Na školení může navazovat i osobní konzultace a případné měření váhy, obsahu tuků apod.

Výsledek tréninku - co se naučíte

Získáte základní informace o složení a účincích potravy. Nabyté vědomosti Vám pomohou si vybrat z dnešní nabídky potravin a jídel ty, která Vám nebudou škodit a podporovat vznik civilizačních chorob (infarkt, cukrovka, atd.). Budete si umět odvodit, která jídla jsou pro Vás vhodnější, aby výsledný vliv na fungování Vašeho těla byl takový, jaký chcete. Budete si uvědomovat, jaký vliv má zdravá strava na pracovní i sportovní výkon. 

Cena

Cena se odvíjí podle konkrétních požadavků zákazníka. Zavolejte a nechte si připravit program a kalkulaci na míru Vašim potřebám. Cena za 3 hod školení začíná již od 5.000 Kč bez DPH.  Cena je také závislá na počtu účastníků a počtu vytištěných materiálů.

Jana Hermonová

Diskuze k článku

Obor

Metoda

Norma

Vojtěch Bednář

Vojtěch Bednář

Poradenství, Management, Komunikace (PR), Marketing, Média

Radka Hošková

Radka Hošková

Komunikace (PR), Marketing, Média

Marek Mitáček

Marek Mitáček

Kvalita - Systémy řízení (ISO), Management, Informační technologie, Certifikace…

Yveta Sommerová

Yveta Sommerová

Marketing, Komunikace (PR)

Jiří Střelec

Jiří Střelec

Poradenství, Kvalita - Systémy řízení (ISO), Management, Duchovní rozvoj,…

Pavel Trvaj

Pavel Trvaj

Kvalita - Systémy řízení (ISO), Management, Bezpečnost a PO, Certifikace,…

Poradci

Myšlenky poradce

„Operativa způsobuje usínání manažerů a celé firmy. “ více >>

Marie Zelená Marie Zelená

Každý den přibývá velké množství úkolů a výzev k dořešení. V některých firmách byste ani nemuseli chodit domů a pořád by bylo co dělat. Pořád by úkoly nebyly hotové. Pokud se manažeři začnou "topit" v takové operativě, snadno zapomínají na dlouhodobý rozvoj firmy. Strategicky manažeři začínají usínat a s nimi i jejich firma. Nepostřehnou, že okolní prostředí se mění den co den a že konkurence přinesla nové tenchologie a produkty. Snadno pak přijde doba, kdy již nemusí do práce. Udělejte si každý týden čas na rozvoj sebe sama, svého týmu, firmy. Věnujte se pravidelně strategii a vizi firmy. 

Kvóty auditu
Mapa procesů
Koš - barva neshoda?
Diskriminace ISO
Formální strategie
Tento web používá k poskytování služeb a analýze návštěvnosti soubory Cookie. Další informace