Kritická mez dle HACCP

datum publikace 03.11.2019

Kritická mez - znamená v systému HACCP stanovit pro každý kritický bod znaky, jejichž sledováním je umožněno posouzení průběhu procesu. Každý znak má své kritické meze, které tvoří hranici mezi přípustným a nepřípustným stavem v kritickém bodě. O každém jejich překročení musí být vedeny záznamy. 

Obor

Myšlenky poradce

„Poradce urychluje řešení problémů na vyšší úroveň kvality“ více >>

Jiří Střelec Jiří Střelec

Poradce je většinou člověk, který se danou problematikou zabýval dříve a hlouběji než jeho zákazník. Má již větší zkušenost a příklady z praxe včetně jejich výsledků. To je důvod, proč může urychlit řešení problémů zákazníkovi na kvalitativněji vyšší úrovni. 

Přejete si být informováni o nových článcích, metodách, řešeních z praxe, školeních, nabídkách?

Pokud hledáte konkrétní téma a nemůžete jej najít, napište majiteli na info@vlastnicesta.cz

Kvóty auditu
Mapa procesů
Koš - barva neshoda?
Diskriminace ISO
Formální strategie
Tento web používá k poskytování služeb a analýze návštěvnosti soubory Cookie. Další informace