Kritická mez dle HACCP

datum publikace 03.11.2019

Kritická mez - znamená v systému HACCP stanovit pro každý kritický bod znaky, jejichž sledováním je umožněno posouzení průběhu procesu. Každý znak má své kritické meze, které tvoří hranici mezi přípustným a nepřípustným stavem v kritickém bodě. O každém jejich překročení musí být vedeny záznamy. 

Obor

Myšlenky poradce

„Žena by svým oblečením měla pozvednout nejen krásu svého těla, ale i své duše.“ více >>

Marie Zelená Marie Zelená

Žena by svým oblečením měla pozvednout nejen krásu svého těla, ale i své duše.

Přejete si být informováni o nových článcích, metodách, řešeních z praxe, školeních, nabídkách?

Pokud hledáte konkrétní téma a nemůžete jej najít, napište majiteli na info@vlastnicesta.cz

Kvóty auditu
Mapa procesů
Koš - barva neshoda?
Diskriminace ISO
Formální strategie
Tento web používá k poskytování služeb a analýze návštěvnosti soubory Cookie. Další informace