Kritická mez dle HACCP

datum publikace 03.11.2019

Kritická mez - znamená v systému HACCP stanovit pro každý kritický bod znaky, jejichž sledováním je umožněno posouzení průběhu procesu. Každý znak má své kritické meze, které tvoří hranici mezi přípustným a nepřípustným stavem v kritickém bodě. O každém jejich překročení musí být vedeny záznamy. 

Obor

Myšlenky poradce

„Počítače jsou tu proto, aby nám sloužily.“ více >>

Tomáš Janů Tomáš Janů

Někdy můžeme mít pocit, že jsou počítače a programy v nich příliš komplikované. Často nám dokonce mohou přidávat práci anebo další nežádoucí činnosti. Pojďme systémy a práci v nich analyzovat, abychom našli cesty, jak co nejvíce využít jejich potenciál. Není nutné stále dokola opakovat činnosti, které se mohou naučit počítače a telefony.

Přejete si být informováni o nových článcích, metodách, řešeních z praxe, školeních, nabídkách?

Pokud hledáte konkrétní téma a nemůžete jej najít, napište majiteli na info@vlastnicesta.cz

Kvóty auditu
Mapa procesů
Koš - barva neshoda?
Diskriminace ISO
Formální strategie
Tento web používá k poskytování služeb a analýze návštěvnosti soubory Cookie. Další informace