Nebezpečí dle HACCP

datum publikace 03.11.2019

HACCP nebezpečí - jedná se všechna biologická, chemická nebo fyzikální nebezpečí, která mohou ohrozit zdravotní nezávadnost dané potraviny. Pro identifikaci se zpracovává analýza nebezpečí. Jedná se vlastně o seznam potenciálních nebezpečí pro spotřebitele a samozřejmě návrh konkrétních opatření, která je snižují. 

 

Obor

Myšlenky poradce

„Subjektivita je jedním z největších zabijáků úspěšných kampaní.“ více >>

Radka Hošková Radka Hošková

Pokud marketingový pracovník přemýšlí, co by se líbilo jemu, jak by reagoval na dané sdělení on, posílá svoji kampaň do záhuby. Cílová skupina, ke které marketér hovoří, je většinou naprosto jiná, než je on sám.

Přejete si být informováni o nových článcích, metodách, řešeních z praxe, školeních, nabídkách?

Pokud hledáte konkrétní téma a nemůžete jej najít, napište majiteli na info@vlastnicesta.cz

Kvóty auditu
Mapa procesů
Koš - barva neshoda?
Diskriminace ISO
Formální strategie
Tento web používá k poskytování služeb a analýze návštěvnosti soubory Cookie. Další informace