Nebezpečí dle HACCP

datum publikace 03.11.2019

HACCP nebezpečí - jedná se všechna biologická, chemická nebo fyzikální nebezpečí, která mohou ohrozit zdravotní nezávadnost dané potraviny. Pro identifikaci se zpracovává analýza nebezpečí. Jedná se vlastně o seznam potenciálních nebezpečí pro spotřebitele a samozřejmě návrh konkrétních opatření, která je snižují. 

 

Obor

Myšlenky poradce

„Poctivý poradce účtuje jen skutečnou práci.“ více >>

Jiří Střelec Jiří Střelec

Hodně podnikatelů zažilo spolupráci s poradci, kdy poradce "zapíná stopky" od pozdravu "Dobrý den,..". Do faktury zahruje i společenskou diskusi o tom, jak se firmě daří nebo i přestávky. Poctivý poradce vykazuje jen dobu, kdy využíval své odbornosti ve prospěch zákazníka. Jde o dobu, kdy analyzuje, hledá řešení, lektoruje, trénuje apod.

Přejete si být informováni o nových článcích, metodách, řešeních z praxe, školeních, nabídkách?

Pokud hledáte konkrétní téma a nemůžete jej najít, napište majiteli na info@vlastnicesta.cz

Kvóty auditu
Mapa procesů
Koš - barva neshoda?
Diskriminace ISO
Formální strategie
Tento web používá k poskytování služeb a analýze návštěvnosti soubory Cookie. Další informace